Salta al contigut

Assajos clínics.

A Almirall creiem que els metges i els pacients poden millorar la salut pública amb la informació d'assajos clínics fàcilment accessible. Per això ens comprometem a publicar obertament els resultats dels nostres assajos clínics com a part de la nostra política de transparència global.

Aquí trobaràs informació bàsica sobre el registre i els resultats dels assajos clínics d'Almirall.

Registre i resultats
dels assajos clínics d'Almirall.

Almirall farà pública la informació dels estudis clínics respectant les normes i les lleis nacionals vigents que regulen la privacitat de les dades personals i la protecció dels drets de propietat intel·lectual.

La informació dels estudis clínics es divulgarà a través de bases de dades públiques reconegudes, com ara Clinicaltrials.gov als Estats Units (EUA), i EudraCT a la Unió Europea (UE).

Fes clic a l'enllaç següent per veure informació bàsica sobre el registre i els resultats dels assajos clínics d'Almirall en curs:

 

Política de
transparència d'Almirall.

La Política de transparència d'Almirall segueix les recomanacions del document "Posicionament conjunt sobre la divulgació d'informació d'assajos clínics mitjançant registres i bases de dades", de la Federació Europea d'Indústries i Associacions Farmacèutiques (European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations, EFPIA) / Investigadors i Fabricants Farmacèutics d'Amèrica (Pharmaceutical Research and Manufacturers of America, PhRMA), i els Principis de Responsabilitat en l'Intercanvi de Dades d'Assajos Clínics.

En aquest sentit, Almirall està implementant processos i sistemes per atendre qualsevol sol·licitud de dades d'estudis clínics presentada des del gener de 2014 per part d'investigadors mèdics o científics qualificats, relativa a medicaments i indicacions aprovats als EUA i a la UE.

Qualsevol sol·licitud de dades clíniques ha d'anar acompanyada d'una proposta de protocol de recerca i (1) incloure el compromís de publicació dels resultats en el futur, (2) garantir l'anonimat de les dades del pacient i (3) respectar la informació comercial confidencial d'Almirall. Per poder accedir a les dades clíniques cal haver signat el contracte "Condicions d'ús" d'Almirall.

Per facilitar l'intercanvi de dades dels estudis clínics d'acord amb la Política de transparència d'Almirall, els investigadors poden fer-nos arribar les seves sol·licituds enviant les propostes aquí. Totes les sol·licituds s'avaluaran de manera independent i cas per cas.

Bones pràctiques.

Almirall es compromet a dur a terme assajos clínics globals de manera eficaç pel que fa al temps i la qualitat, basant-se en les normes ètiques i científiques acceptades internacionalment. Els assajos clínics es realitzen d'acord amb els requisits de les autoritats locals dels països on es fan els assajos clínics i d'acord amb les pautes i directius europees, com ara les Bones pràctiques clíniques de la Conferència Internacional d'Harmonització (Good Clinical Practices of International Conference of Harmonisation) i les normatives de les Bones pràctiques clíniques de l'FDA incloses a l'apartat 21 del Codi de Normatives Federals, o altres requisits internacionals.

Assessorament mèdic.

La informació d'aquest lloc web no substitueix l'assessorament dels professionals de la salut. Els pacients sempre han d'intentar obtenir l'assessorament mèdic abans d'iniciar o modificar un tractament. Els professionals de la salut han de consultar la informació de l'etiqueta aprovada per al país del pacient per assegurar-se que obté la informació més actualitzada i adequada d'acord amb els requisits locals.