Salta al contigut

Com seleccionem el talent.

La nostra política de selecció fomenta el progrés professional dins l'empresa. A aquest efecte, en primer lloc publiquem totes les vacants internament. Això permet als nostres empleats buscar noves oportunitats i assumir nous reptes al llarg de la seva carrera professional a Almirall.

La selecció externa comença quan estem segurs que no trobarem el talent i l'experiència dins l'empresa.

Per tal de trobar el millor talent, hem dissenyat el nostre procés de selecció per garantir la major objectivitat i precisió a l'hora d'escollir el candidat adequat. Com a candidat, pots passar per diferents etapes:

  • L'entrevista

L'objectiu de l'entrevista és conèixer-te: la teva motivació, la teva experiència professional, i les competències i el valor que aportaries a l'empresa. Com a mínim, passaràs per dues entrevistes: una amb l'equip de Recursos Humans i l'altra amb la persona que seria el teu superior directe. Depenent del càrrec, podrien fer-se altres tipus d'avaluacions.

  • Prova d'anàlisi del perfil professional

Això ens permet conèixer com treballes personalment.

  • Prova de llengua

Almirall és una empresa internacional formada per persones de diferents nacionalitats. L'anglès és la nostra llengua comuna i cal tenir-ne un bon domini per garantir una comunicació eficaç.

Durant el procés de selecció, Recursos Humans t'orientarà i et donarà tota la informació que necessites sobre l'empresa i el càrrec que sol·licites.