Salta al contigut
$ImageAlt.data

L'entrevista.

L'entrevista és la part del procés de selecció que ens permet conèixer-te millor i avaluar si el teu perfil s'adequa al lloc que hem de cobrir. També et dóna l'oportunitat d'esbrinar més informació sobre l'empresa i la posició i decidir si satisfà les teves expectatives professionals.

Per això, fem diverses entrevistes al llarg del procés, durant les quals t'animen a fer tantes preguntes com vulguis. Si hem de treballar junts, creiem que és important que primer ens coneguem.

Durant l'entrevista et farem preguntes obertes que et permeten explicar-nos detalladament la teva formació i experiència professional.

A Almirall fem entrevistes d'acord amb el nostre model de competències i valors. Per això et farem preguntes sobre situacions específiques que hagis experimentat durant la teva carrera professional. T'animem a pensar en exemples reals i compartir-los amb nosaltres durant l'entrevista. Saber com has gestionat determinades situacions en el passat ens ajudarà a predir com les gestionaries en el futur.

Durant l'entrevista també parlarem dels aspectes tècnics més importants del lloc de treball.

Volem que aquest procés sigui una experiència enriquidora, per la qual cosa t'animem a ser tu mateix. Intenta ser concís i organitzar la teva presentació durant l'entrevista. D'aquesta manera, l'entrevista serà agradable i àgil.

Aquí, en el nostre lloc web, trobaràs molta informació sobre Almirall que t'ajudarà a entendre més la nostra empresa i potser a identificar algunes preguntes que vols plantejar durant l'entrevista.

Bona sort!