Salta al contigut

Per què treballar amb nosaltres.

8 motius per treballar a Almirall
1. Contribució.

A Almirall marcaràs la diferència. Perquè el nostre objectiu és millorar la qualitat de vida i la salut de les persones. Cada medicament que desenvolupem, cada producte que comercialitzem, cada decisió que prenem, s'orienta a aquest objectiu. Això vol dir que, independentment de l'àrea de l'empresa en què treballis, trobaràs solucions per contribuir al benestar de les persones.

2. Innovació.

La innovació forma part del nostre ADN. És un dels nostres valors i defineix la manera com treballem. Creiem que, amb una mica d'innovació de tots nosaltres, podem aconseguir molts èxits per a Almirall. A més, la innovació ocupa un lloc central en la nostra empresa. Tenim una cartera de productes capdavanters i un 14% de la nostra plantilla global es dedica a l'R+D.

3. Desenvolupament.

Oferim un entorn dinàmic i exigent, en una organització que creix i es desenvolupa amb l'equip. Amb nosaltres tindràs la possibilitat d'enriquir la teva carrera professional amb oportunitats a escala internacional. La nostra cultura d'aprenentatge constant es basa en una inversió considerable en formació. No només reconeixem el talent, sinó que també el desenvolupem.

4. Creixement.

Almirall s'està estenent internacionalment. Si t'hi incorpores ara, pots accelerar la teva carrera i tenir un paper clau en la determinació del futur de l'empresa. Tindràs l'oportunitat de participar en una gran varietat de projectes, que t'aportaran constantment nous reptes i experiències. Tot això fa que Almirall sigui el lloc perfecte per crear una carrera a llarg termini.

5. Aprenentatge.

A Almirall contínuament assoliràs nous coneixements i habilitats. Ens apassiona identificar talent i ens assegurem que els nostres empleats assoleixin tot el seu potencial.

6. Beneficis.

Els nostres programes de compensació fomenten una cultura d'alt rendiment, amb plans salarials basats en les normes de la indústria farmacèutica i el rendiment de cadascun de nosaltres. A Almirall analitzem contínuament les enquestes salarials del sector farmacèutic per ser competitius i oferim unes prestacions socials atractives en tots els països on treballem.

7. Les persones i diversitat.

En incorporar-te a Almirall formaràs part d'un equip altament qualificat format per persones de diferents nacionalitats, amb diferents especialitats, que treballen conjuntament amb el mateix objectiu. Les persones són el secret del nostre èxit!

8. La nostra cultura.

La nostra cultura empresarial es basa en els nostres valors: Caring, Dedicated, Dynamic, Expert. Els promovem a través de diversos programes de desenvolupament, iniciatives i campanyes de comunicació per crear un entorn agradable de progrés individual, treball en equip, integritat i respecte mutu.