Salta al contigut

Per què treballar amb nosaltres.

8 motius per formar part d'Almirall1. Marca la diferència.

A Almirall, tenim l'objectiu de permetre que els professionals sanitaris puguin millorar la vida dels seus pacients, ara i en el futur. Cada medicament que desenvolupem, cada producte que comercialitzem i cada decisió que prenem se centra en aquest propòsit. Per tant, sigui quina sigui la teva posició dins l'empresa, pots estar segur que estaràs marcant la diferència.

2. Ciències.

La nostra vocació és la ciència; el centre de la nostra activitat. Oferim solucions innovadores i efectives mantenint-nos a l'avantguarda de les últimes tendències, sempre dins els estàndards més elevats. Disposem d'una cartera de productes capdavanters i el 14 % de la nostra mà d'obra es dedica a la recerca i el desenvolupament.

3. Desenvolupament.

Ens apassiona identificar el talent i facilitar al màxim el creixement i el desenvolupament del potencial dels nostres col·laboradors.
Oferim un programa de rendiment basat en avaluacions continues, que permet establir relacions sòlides, obertes i de confiança.
També disposem d'un programa de desenvolupament, on tindràs l'oportunitat de liderar el teu propi creixement i desenvolupament dins l'empresa.

4. Aprenentatge.

Com a organització amb esperit emprenedor i on l'aprenentatge és clau, Almirall segueix el model 70/20/10: el 70 % dels coneixements requerits s'obté de l'experiència laboral; el 20 % prové de les interaccions i les col·laboracions entre companys de feina i tutors; i el 10 % procedeix de les sessions formatives formals o pràctiques, tant presencials com digitals. Oferim formació comercial, mentoring, tecnològica, lingüística i en valors.

5. Persones i diversitat.

Quan t'uneixes a Almirall formes part d'un equip altament qualificat, format per persones de nacionalitats diferents i amb especialitats diferents, que treballen en equip per aconseguir el mateix objectiu. Els nostres col·laboradors són el secret del nostre èxit!

6. Cultura.

La nostra cultura d'empresa es basa en els nostres valors: Caring, Dedicated, Dynamic y Expert. Fomentem aquests valors mitjançant iniciatives i programes de desenvolupament dissenyats per crear un entorn de treball agradable per al progrés individual, el treball en equip, la integritat i el respecte mutu. A més, utilitzem les últimes tecnologies digitals per promoure comunicacions internes dinàmiques, col·laboratives i fluides.

7. Salut i benestar.

La satisfacció laboral i l'equilibri entre la vida professional i la personal són factors importants per a Almirall. En tots els llocs de treball dins l'oficina, oferim un model d'horari flexible que et permet harmonitzar la teva vida personal i professional. A més, fomentem la salut i l'atenció sanitària amb programes específics.

8. Beneficis i incentius.

El nostre paquet total d'incentius i beneficis està dissenyat per satisfer les necessitats del nostre equip. L'empresa avalua amb regularitat els programes de beneficis, per tal de garantir que tothom es beneficiï del seu valor. Gràcies a un ventall d'opcions diferents, s'aborden les necessitats específiques de les persones i de les famílies.