Salta al contigut

Què oferim.

Des de carreres professionals fins a pràctiques, Almirall t'ofereix diversos programes per ajudar-te a aconseguir la carrera que vols.

 
 
 
 
 
 

Si vols desenvolupar la teva carrera professional en un sector innovador, com a part d'un equip altament qualificat on es reuneix el talent col·lectiu, Almirall t'ofereix l'oportunitat perfecta. 

Com a part d'una empresa en expansió amb presència arreu del món, la teva trajectòria professional podria reflectir la de l'organització i créixer de la mateixa manera. A Almirall som un equip que creix conjuntament. Una carrera a Almirall és una experiència dinàmica amb moltes possibilitats de desenvolupament i la perspectiva d'un futur prometedor.

 

Comença el teu nou repte amb nosaltres!

Almirall té acords de col·laboració educativa amb universitats, centres de formació i escoles de negocis.
A través d'aquests acords rebem estudiants que s'integren completament en els nostres equips.

Com a becari, ens assegurem que disposaràs d'una descripció clara de les teves tasques, així com de l'atenció personal d'un tutor assignat especialment..

Al final de les pràctiques, hauràs adquirit les competències i habilitats tècniques que et permetran fer els primers passos en la teva carrera professional, a banda d'haver après molt sobre el sector farmacèutic.

L'experiència també representa l'oportunitat de mostrar-nos el teu potencial, amb vista a una carrera a llarg termini a Almirall quan acabis els estudis.

A Almirall volem promoure el desenvolupament dels futurs directius. Cada any contactem amb les principals escoles de negocis que ofereixen programes MBA a temps complet. Els estudiants de primer any tenen l'oportunitat de realitzar un projecte de negoci real a la nostra empresa durant els mesos d'estiu (de juny a agost, ambdós inclosos).

Aquests projectes solen venir de departaments internacionals, la qual cosa significa que estaràs en contacte amb el negoci a escala global i coneixeràs l'estratègia de l'empresa.

Si actualment estàs cursant un MBA, descobreix com Almirall participa en els programes de pràctiques de la teva escola.

El procés de selecció comença a l'abril.