Salta al contigut

Desenvolupament del talent.

A Almirall animem els nostres empleats a continuar formant-se i desenvolupant les seves habilitats. D'aquesta manera, totes les persones dins l'empresa fan la major contribució per al benefici de tots.

A aquest efecte es dediquen recursos considerables a l'atracció, el desenvolupament i la conservació del talent. Només el 2016 vam invertir més de 52.000 hores en formació.Dins d'Almirall oferim diversos programes per fomentar el desenvolupament del talent, l'adquisició de noves habilitats i l'esperit d'equip.

Programes de formació.

  • Formació tècnica: oferim formació en coneixements tècnics per ajudar els empleats a millorar el seu rendiment i desenvolupar les seves funcions professionals.
  • Formació en valors i competències: oferim un pla de formació basat en les nostres competències i els nostres valors corporatius.
  • Formació d'idiomes: oferim cursos de llengües als nostres empleats d'acord amb les seves necessitats relatives a la posició dins l'organització.
  • Formació en informàtica: hi ha formació en línia disponible per als nostres empleats per dominar eines informàtiques, quan i on vulguin.

Programes de desenvolupament del talent.

  • Programes de Desenvolupament Professional (Professional Development Programmes, PDP): els PDP són la nostra eina corporativa per a la gestió del talent i el desenvolupament de la carrera professional de cada empleat.
  • Programes de Desenvolupament d'Equips(Team Development Programmes, TDP): aquests programes per fomentar l'esperit d'equip estan dissenyats per garantir una bona integració dels membres de l'equip i oferir les eines necessàries per ser un equip sòlid i amb un alt rendiment.
  • 360º Feedback: aquesta eina de desenvolupament ajuda els gerents a tenir una visió global del seu comportament vinculat als valors corporatius des de diferents perspectives (autoavaluació i avaluació dels gerents, així com dels seus equips i col·laterals).

Implicació.

Aquest programa està dissenyat per promoure un entorn exigent i estimulant al lloc de treball.

  • Enquesta d'implicació: cada dos o tres anys fem una enquesta per determinar el grau d'implicació dels nostres empleats i esbrinar quines són les percepcions que motiven els nostres comportaments. D'aquesta manera, podem identificar i implementar accions que ens ajudin a fomentar un entorn de treball motivador i estimulant on es desenvolupi el talent professional, consolidar el compromís amb l'empresa i una cultura basada en els nostres valors.

Programa de reconeixement.

  • Bravo!: aquest programa vol promoure una cultura de reconeixement dins d'Almirall, en què tots els empleats puguin reconèixer una feina ben feta. Estan relacionats amb els nostres valors corporatius.

Aquests i altres programes estan dissenyats exclusivament per als nostres empleats, tenint en compte les seves necessitats i interessos i, per descomptat, sempre estan alineats amb els valors i l'estratègia de l'empresa.