Salta al contigut

La vida a Almirall.

Caring. Dedicated. Dynamic. Expert. Aquests són els valors que guien la nostra manera de treballar a Almirall. Cada un és lloable per si sol, però conjuntament es multipliquen exponencialment.

 

Els nostres valors defineixen la nostra cultura empresarial, com vivim dia a dia a la feina, millorant el nostre rendiment i els resultats globals de l'empresa.

Et convidem a mirar el vídeo per veure com és la vida a Almirall.

Promoció del talent.

Hem adaptat els nostres programes de desenvolupament professional als nostres valors i hem creat diferents iniciatives per assegurar-nos que tots els empleats desenvolupen i incorporen els valors d'Almirall. Aquestes iniciatives inclouen la nostra campanya de divulgació que enforteix els valors de la nostra empresa, així com els nostres programes de desenvolupament del talent i formació.

A més dels programes de formació, la nostra política de selecció anima en primer lloc els empleats a presentar-se com a candidats a oportunitats de feina, abans de publicar-les externament. Això significa que una carrera professional a Almirall és una experiència dinàmica, amb grans possibilitats de progressar professionalment.

Cultura i Diversitat.

Almirall és una empresa molt internacional. Som un equip multicultural, format per persones de diferents especialitats i entorns d'arreu del món. Treballem conjuntament per aconseguir un objectiu comú: desenvolupar nous medicaments per millorar la salut i la qualitat de vida de les persones. Una política d'igualtat d'oportunitats garanteix que tothom és tractat de manera justa i igual.