Ens preocupem l’un per l’altre

Ens regeix un fort sentit de responsabilitat corporativa i el nostre objectiu és assolir les nostres fites estratègiques fent tot el correcte. Sempre ens esforcem per actuar amb integritat i, per descomptat, per complir amb totes les regulacions vigents.

Formació d’empleats

Invertir en tu

Ens dediquem a protegir, fomentar i invertir en el nostre personal. Per atreure el millor talent, hem signat acords de col·laboració amb les principals universitats i escoles de negocis per comptar amb els millors estudiants. També programem centenars d’hores de cursos de formació dels empleats cada any per invertir en tu i el teu futur. D’aquesta manera, fomentem un ambient de treball positiu basat en el creixement personal i professional en diferents disciplines, en la igualtat d’oportunitats i el respecte mutu. Com a reconeixement als nostres esforços, l’institut independent d’avaluació de recursos humans CRF ha classificat Almirall, cada any i des del 2008, com a “Top Employer”.

Política de salut, seguretat i benestar

Com a part del compromís d’Almirall amb la societat, un dels objectius prioritaris i estratègics que impulsen la nostra activitat diària és la salut, la seguretat i el benestar laboral dels nostres empleats.

Amb això en ment, s'han establert els principis bàsics següents:

  1. Compromís amb la salut, la seguretat i el benestar en el treball, arrelat a l’activitat diària de l’empresa.    
    Compromís d'eliminar els perills i reduir els riscos a la seguretat i salut laboral.
  2. Compromís amb la millora contínua de la gestió de la seguretat i la salut en el treball d'Almirall, complint els requisits legals aplicables i altres normes a les quals Almirall subscrigui voluntàriament.
  3. Establiment de programes regulars, amb objectius d'acord amb els estàndards aplicables, amb aquesta política corporativa global i amb riscos i oportunitats identificats en l'àrea de seguretat i salut laboral.
  4. Formació, implicació i participació d’empleats i empreses de tercers que col·laboren amb Almirall en la implementació d’aquesta política corporativa global.
    Compromís amb la consulta i participació dels empleats i, quan existeixin, dels representants dels treballadors. 
  5. Assegurar la disponibilitat de tota la informació i recursos necessaris, planificant la millor manera d’utilitzar-los.
  6. La seguretat i la salut en el treball són l'objectiu de tota l'empresa i, per tant, la responsabilitat d'aconseguir-ho implica tots els membres de l'empresa, sigui quin sigui el nostre nivell o funció.

Certificació de gestió de la salut i la seguretat

Des del 2019, Almirall compta amb la nova i prestigiosa norma ISO 45001:2018, un certificat internacional atorgat per T-V Rheinland sobre la base del compliment per part d’Almirall de les normatives internacionals de salut i seguretat a Espanya i Alemanya. Aquest rigorós certificat, que abasta les nostres activitats d’R+D, la fabricació de substàncies actives i la fabricació i venda a l’engròs de productes farmacèutics, substitueix el certificat OHSAS 18001:2007, que havíem mantingut fins ara per a les nostres activitats a Espanya (des del 2007) i a Alemanya (des del 2013).