POLÍTICA DE PRIVADESA

Última actualització: maig del 2018

Almirall, SpA («Almirall» o «nosaltres») es compromet a protegir la privadesa dels interessats i a complir els principis i la normativa aplicable de protecció de dades.

La política de privadesa determina com recollim i tractem les dades personals que compilem mentre navegueu per aquest lloc web (el «Lloc»), així com les que ens faciliteu de manera voluntària.

En visitar aquest Lloc, accepteu les pràctiques descrites en aquesta política. Si ens faciliteu informació personal o feu servir el Lloc, accepteu les condicions d'aquesta política de privadesa.

Per a més informació sobre aquest document o sobre com tractem les dades personals, podeu posar-vos en contacte amb el delegat global de protecció de dades a l'adreça de correu electrònic dpo.global@almirall.com

1. Informació bàsica

Qui es el responsable de les dades que faciliteu? L'entitat jurídica que recull i gestiona les dades com a responsable del tractament és Almirall, SpA.
Podeu trobar més informació aquí.
Quina mena de dades personals tractem? Tractem les dades personals que ens faciliteu en registrar-vos en qualsevol servei d'informació, o quan ens lliureu un formulari per qualsevol dubte que tingueu. També tractem altres dades personals que anem recollint des d'una perspectiva tècnica i per mitjà de les galetes.

Podeu trobar més informació aquí.
Per a què necessitem les vostres dades personals? Podem emprar les dades personals per complir les obligacions legals sobre farmacovigilància, materiovigilància, cosmetovigilància i informació mèdica sobre els nostres productes, per respondre els vostres dubtes, per tramitar els vostres comentaris i per poder-vos oferir informació i documentació si la sol·liciteu.

Podeu trobar més informació  aquí.
Què ens legitima a l'hora de tractar les vostres dades personals? Segons el fi específic, la nostra legitimitat rau en el compliment d'una obligació legal, en l'interès públic o en el vostre consentiment, o el nostre interès legítim.
Podeu trobar més informació  aquí.
Quant de temps guardem les vostres dades personals? Conservem les vostres dades personals mentre hi estiguem obligats jurídicament, o fins que revoqueu el consentiment.

Podeu trobar més informació  aquí.
Compartim les vostres dades personals?

 

Tret que ens ho exigeixi la llei, les dades no es comparteixen amb tercers, excepte els nostres proveïdors de serveis, que ens ajuden a complir millor les obligacions legals i a facilitar-vos la informació sol·licitada. Podeu trobar més informació aquí.
Quins drets teniu com a interessats i com els podeu exercir? Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i supressió de les dades personals, entre d'altres.

Cliqueu aquí per saber més coses sobre els drets que podeu exercir.
Informació addicional Podeu trobar més informació sobre privadesa i protecció de dades clicant aquí.

2. Informació addicional

2.1. Qui es el responsable de les dades que faciliteu?

A l'efecte del Reglament general de protecció de dades i de qualsevol llei aplicable d'àmbit local, el responsable del tractament de les dades que faciliteu a través d'aquest Lloc és Almirall, S.A, amb domicili social a la Ronda General Mitre, 151, de Barcelona, número d'identificació fiscal A-58.869.389.

Podeu contactar amb nosaltres al número de telèfon (+34) 93 291 30 00.

Tingueu en compte que «responsable del tractament» fa referència a l'entitat que decideix com i per què tractar les vostres dades personals.

2.2. Quina mena de dades personals tractem?

Podem recollir i tractar les següents dades:

a) Informació que ens doneu. A través dels diversos formularis del Lloc ens podeu facilitar informació amb diferents propòsits, com ara:

a. Comunicar una reacció adversa

b. Demanar informació mèdica sobre els nostres productes

c. Resoldre qualsevol dubte sobre els mitjans, els inversors, les iniciatives d'R+D i la col·laboració amb Almirall

d. Accedir a informació i documentació específica (p. ex., comunicats de premsa sobre productes)

e. Fer-nos comentaris sobre qualsevol qüestió.

Sempre intentem recollir només la informació que necessitem per cursar la vostra sol·licitud. La informació que ens doneu pot ser: el nom, el cognom, l'adreça de correu electrònic, el país i el número de telèfon.

Pel que fa a la seguretat dels fàrmacs, ens podem posar en contacte per fer el seguiment d'algun cas que se'ns hagi comunicat. Aleshores pot ser que recollim més dades personals.

b) Informació que recollim. Mentre navegueu pel Lloc, hi ha informació que es pot recollir passivament (és a dir, sense que la faciliteu motu proprio) mitjançant diverses eines tecnològiques. Tant nosaltres com els nostres prestadors de serveis recollim passivament i fem servir informació de diverses maneres, com ara:

- Amb galetes: Les galetes són dades que s'emmagatzemen directament a l'ordinador que feu servir. Ens permeten recollir informació com: el tipus de navegador, el temps de visita al Lloc, les pàgines visitades i les preferències lingüístiques. Tant nosaltres com els nostres prestadors de serveis fem servir la informació per motius de seguretat, per facilitar la navegació i per poder presentar la informació de manera més eficient. També fem servir galetes per reconèixer el vostre ordinador o dispositiu perquè el Lloc sigui més fàcil d'utilitzar i es mostri correctament al vostre dispositiu. També les fem servir per compilar informació estadística sobre l'ús del Lloc i continuar millorant-ne el disseny i la funcionalitat, entendre com el fa servir la gent i poder resoldre'n qüestions. La gestió d'algunes galetes és a càrrec de tercers. Podeu rebutjar-les seguint les instruccions del vostre navegador, però si no les accepteu podeu tenir alguns problemes a l'hora de fer servir el Lloc. Per saber més coses sobre les galetes, doneu un cop d'ull a la nostra política de galetes.

- A través del vostre navegador: The provider of the pages automatically collects and stores information in so-called server log files, which your browser automatically transmits to us. These are: browser type and browser version, operating system used, deferrer URL, host name of the accessing computer, time of the server request and IP address.

Aquestes dades no es combinen amb altres fonts d'informació.

Tret que s'especifiqui el contrari, facilitar les vostres dades personals és voluntari. Tot i així, si falten dades personals obligatòries —o si són incorrectes—, pot ser que Almirall no pugui facilitar-vos la informació sol·licitada.

2.3. Per a què necessitem les vostres dades personals?

Les vostres dades personals es fan servir per a diferents fins, com ara:

a) Seguretat dels fàrmacs: A Almirall ens preocupa la seguretat dels nostres medicaments, cosmètics i productes sanitaris. El compromís comença al Departament de Recerca i Desenvolupament (R+D), i es manté fins al final de la vida del producte. Per tant, fem servir les dades personals que ens faciliteu a través del formulari «Comunicar un efecte secundari» per identificar, comptar i prevenir possibles riscos derivats de l'ús dels nostres medicaments, a més de fer el seguiment del cas específic, si cal, en compliment de les nostres obligacions legals amb les autoritats competents en el camp de la farmacovigilància, materiovigilància i cosmetovigilància. Podeu trobar més detalls a la nostra Política de privadesa global de seguretat dels fàrmacs.

b) Dades mèdiques: Arran de la nostra obligació com a empresa farmacèutica, també recollim les vostres dades per respondre als dubtes que tingueu sobre els productes o medicaments.

c) Resoldre els vostres dubtes o tramitar els comentaris sobre altres qüestions: també recollim les vostres dades per resoldre dubtes sobre els mitjans, les iniciatives d'R+D i la col·laboració amb Almirall, o simplement per tramitar els vostres comentaris.

d) Permetre-us accedir a informació específica (comunicats de premsa sobre productes, sobretot adreçats a periodistes).

e) Permetre-us accedir a informació específica (comunicats de premsa sobre productes, sobretot adreçats a periodistes).

f)  Manteniment del Lloc: Una part de les dades es recull per garantir que el Lloc no tingui errors i per millorar els serveis que s'hi ofereixen.

Les vostres dades personals no es fan servir per a altres fins.

2.4. Quant de temps guardem les vostres dades personals?

Les dades personals que faciliteu es guarden i tracten així:

a) Seguretat dels fàrmacs: Les dades personals facilitades es conserven d'acord amb la nostra Política de privadesa global de seguretat dels fàrmacs. Seguiu l'enllaç per ampliar la informació.

b) Informació mèdica: les dades personals que faciliteu es conserven durant el temps necessari per resoldre el dubte.

c) Resoldre els vostres dubtes o tramitar els comentaris sobre altres qüestions: les dades personals facilitades no es guarden, i només s'empren per resoldre el vostre dubte.

d) Accés a documentació i informació específica: les dades personals facilitades es conserven fins que ens notifiqueu que voleu cancel·lar l'accés.

Les dades personals que faciliteu a través de les galetes es guarden durant el període que indica la política de galetes.

2.5. Què ens legitima a l'hora de tractar les vostres dades personals?

Tractem les dades personals per als fins manifestats a l'apartat 2.3 anterior, i ho fem per complir una obligació legal, l'interès públic o el vostre consentiment, segons escaigui.

Respecte de la informació que recollim amb les galetes i des d'una perspectiva tècnica, ens hi empara l'interès legítim d'operar el Lloc. També la recopilem amb fins estadístics, per tal d'obtenir una perspectiva general dels nostres visitants sense fer prediccions ni extreure cap conclusió sobre ningú.

2.6. Compartim les vostres dades personals?

Tret que ens hi obligui la llei, no compartim les vostres dades amb cap tercer, llevat dels nostres proveïdors de serveis atès que ens ajuden a respectar la normativa, millorar els serveis o facilitar millor la informació que se'ns sol·liciti (d'ara endavant, els «Destinataris»).

Quan s'ha de transmetre informació a Destinataris fora de l'Espai Econòmic Europeu, en un país que no ha estat reconegut amb el nivell adequat de protecció emès per la Comissió Europea, les dades personals es protegeixen amb les clàusules contractuals estàndards aprovades per la Comissió Europea, el certificat pertinent d'Escut de la Privadesa o les normes corporatives vinculants de l'encarregat del tractament.

2.7. Quins drets teniu com a interessats i com els podeu exercir?

En relació amb el tractament de les vostres dades personals, podeu exercir tothora qualsevol d'aquests drets davant d'Almirall:

a) Dret d'accés: és el dret d'accedir a la informació que Almirall processi sobre vosaltres. 

b) Dret de rectificació: és el dret a corregir la vostra informació en cas que sigui errònia o incompleta.

c) Dret de supressió: en resum, és el dret de sol·licitar que s'esborri o suprimeixi la vostra informació quan l'organització ja no tingui una raó de pes per continuar fent-la servir. D'aquest dret, també se'n diu «dret a ser oblidat», i no és un dret general de supressió, sinó que hi ha excepcions.

d) Dret de restringir el tractament: és el dret de «bloquejar» o evitar que es continuï utilitzant la vostra informació en determinades circumstàncies. Us informem que, quan es restringeix el tractament, Almirall encara pot guardar la vostra informació, malgrat que no la faci servir més.

e) Dret de portabilitat de les dades: és el dret d'obtenir en determinades circumstàncies les dades personals en un format electrònic, estructurat i habitual perquè un tercer les pugui reutilitzar. Si sol·liciteu que s'enviïn les dades directament a un altre responsable de tractament, només es pot fer si és tècnicament viable.

f) Dret d'oposició: és el dret d'oposar-se a alguns tipus de tractament, en determinades circumstàncies.

El fet de revocar el consentiment no afecta la legitimitat del tractament de les dades fins aleshores. Aquests drets poden ser limitats en alguns casos; per exemple, quan podem demostrar que hi ha un requisit legal que ens obliga a tractar les vostres dades personals.

Si voleu exercir algun dels drets esmentats, podeu enviar-nos una sol·licitud per correu electrònic a la següent adreça de contacte, adjuntant-hi una còpia del vostre document d'identitat/passaport. Podeu descarregar un formulari per fer-ho aquí.

Assumpte Adreça de contacte
Seguretat del fàrmacs
Envieu-nos una sol·licitud escrita:
  • Per correu postal a: Departament de Seguretat dels Fàrmacs d'Almirall, SA, ronda del General Mitre 151 de Barcelona (08022), o
  • Per correu electrònic a: dsafety@almirall.com
Dades mèdiques Per correu electrònic a: medical.Information@almirall.com
Alertes de correu electrònic, accés a informació i documentació  Per correu electrònic a: privacy_webcorp@almirall.com


Per acabar, us informem que, en cas de tenir cap queixa derivada del tractament de les vostres dades personals, us podeu posar en contacte amb l'autoritat italiana de protecció de dades o amb qualsevol òrgan europeu de supervisió. Trobareu una llista actualitzada d'aquestes organitzacions classificades per jurisdicció a http://ec.europa.eu/justice/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm.