Ens preocupem pels nostres grups d’interès

Compromesos amb la ciència, compromesos amb tu.

En el nostre dia a dia, interactuem estretament amb tots els implicats en els camps de la recerca i l’atenció mèdica. Ens esforcem a mantenir una relació sòlida amb tots els grups d’interès: des de pacients i metges, proveïdors i socis, fins a inversors i ONG, així com amb els nostres empleats.

Accions i iniciatives d’Almirall com a resposta a la crisi COVID-19

Malgrat la situació actual causada per la propagació de la COVID-19, Almirall ha assegurat la producció de tots els medicaments essencials per garantir el benestar dels pacients. Almirall ofereix, a la comunitat científica, el seu material sanitari, recursos i equips per ajudar a superar la crisi i protegir la salut pública.

Més

Els pacients són el primer.

Pacients.

Ens esforcem per oferir tractaments que millorin la salut i la qualitat de vida dels pacients. Fabriquem productes farmacèutics innovadors que satisfacin les teves necessitats i treballem per difondre més comprensió de patologies poc conegudes que tenen un alt cost personal.

Resoldre reptes de la salut, la nostra raó de ser.

Professionals de la salut.

Interactuem amb professionals de la salut per entendre les seves necessitats i proporcionar-los la informació més actualitzada sobre els nostres productes. També mantenim oberts els canals de comunicació amb institucions acadèmiques, hospitals i societats científiques per fomentar programes conjunts que contribueixin a la millora de la salut.

Fomentem el creixement.

Empleats.

Dins de l’empresa, ens esforcem molt per contractar i retenir professionals amb talent que enriqueixin el nostre equip. Fomentem un ambient de treball on el nostre personal pugui desenvolupar-se tant professionalment com personalment. Els animem a participar en la formació continuada i supervisem de prop el compliment de les regulacions sobre prevenció de riscos laborals i altres assumptes.

Transparència i confiança.

Accionistes, inversors i institucions financeres.

Cuidem aquests grups d’interès sent transparents i mantenint-los informats. La transparència financera és un dels nostres objectius primordials.

Treballant junts per marcar la diferència.

Socis estratègics.

Creiem que associar-nos amb altres empreses ens ajuda a oferir una cartera de productes equilibrada i competitiva i impulsa el creixement del negoci. Les nostres aliances estratègiques cobreixen tota la cadena de valor de la medicina.

El nostre gra de sorra.

Organitzacions no governamentals.

Treballem amb nombroses organitzacions sense afany de lucre per promoure certes activitats, proporcionar serveis i finançar projectes que considerem fonamentals per al desenvolupament social de les persones i les regions més desfavorides.

Un enfocament responsable.

Autoritats i associacions de salut.

Complim amb tots els processos legals i administratius requerits per les autoritats sanitàries en totes les àrees rellevants del nostre negoci. A més a més, treballem juntament amb les associacions en el desenvolupament de projectes relacionats amb la salut. Per exemple, som membres de la Federació Europea d’Indústries i Associacions Farmacèutiques (EFPIA) i de la Federació Internacional de Fabricants i Associacions Farmacèutiques (IFPMA).

Difondre coneixement i confiança.

Premsa.

La nostra relació amb els mitjans de comunicació és una part important del nostre negoci. Cooperem i som transparents amb els mitjans de comunicació que vulguin conèixer, comprendre i publicar informació sobre el nostre negoci.

Un compromís amb la qualitat.

Proveïdors.

Tots els nostres proveïdors han de complir els criteris d’acord amb el nostre compromís social. Per tant, donem prioritat als proveïdors que tinguin certificats de qualitat (ISO 9001), ambiental (ISO 14001) i salut i seguretat ocupacional (ISO 45001).