Construint vincles de confiança per continuar innovant

Què busquem?

Oferir, al pacient, medicaments nous que millorin significativament els tractaments disponibles actualment en dermatologia mèdica.Trobar la solució adequada per satisfer necessitats del pacient no cobertes.Col·laborar en totes les etapes del desenvolupament clínic amb acadèmics, institucions, empreses de biotecnologia i farmacèutiques.

Per què associar-se amb nosaltres? 

  1. Som líders en dermatologia.
  2. Tenim una història comprovada d'èxit gràcies a estructures creatives i flexibles d'acords amb socis.

  3. Oferim una sòlida experiència científica i competències per avançar en la investigació i desenvolupar medicaments a nivell mundial. 

  4. Posseïm forta capacitat comercial en EE. UU. i Europa per oferir productes innovadors que cobreixin les necessitats dels pacients.

‘‘Estem molt contents de tenir a Almirall com a col·laborador tant en el mercat europeu com en l'estatunidenc. Almirall és líder en el camp del tractament mèdic de la queratosis actínica a Europa i els Estats Units, i també un líder de mercat en el camp de la dermatologia. Estem molt impressionats amb el comitè de direcció de Almirall i confiem plenament que aquesta col·laboració crearà fortes sinergies i una plataforma per al creixement de totes dues companyies i de la nostra col·laboració més endavant. Almirall ha estat clau en el reeixit llançament de Klisyri (tirbanibulin) als EUA i estem entusiasmats amb el seu pròxim llançament a Europa a la fi de 2021’’.

Dr. Johnson Lau, President i CEO de Athenex

 

 

Col·laboracions recents en dermatologia mèdica

Posem al servei i complementem les nostres competències en recerca i desenvolupament, tot treballant estretament amb una àmplia xarxa de socis i col·laboradors.

Veure’n més