I+D en Almirall

El nostre objectiu és aportar innovació en el camp de la dermatologia per afrontar les necessitats no satisfetes dels clients

Combinem les nostres competències i els coneixements interns amb les capacitats dels nostres socis, per trobar solucions que ofereixen el millor enfocament de cada patologia.Inspirats en la ciència i dedicats al pacient, la fórmula que garanteix el compliment del nostre Propòsit Noble.

El nostre enfocament terapèutic

Dermatologia mèdica amb condicions específiques i mirant de cobrir una necessitat important no satisfeta.

El nostre llegat

Cadascuna de les solucions que hem llançat al mercat al llarg de la nostra història, són el reflex dels més de 50 anys que Almirall ha dedicat a la recerca i desenvolupament de diferents àrees terapèutiques.

  • Bromur d’aclidini
  • Aceclofenac
  • Almagat
  • Almotriptan
  • Cinitaprida
  • Cleboprida
  • Ebastina

Aquests tractaments contribueixen a millorar la vida de milions de persones en més de 70 països a tot el món i representen més del 80% dels ingressos de la companyia.

 

Deixem empremta en el món amb els nostres fàrmacs

Les nostres capacitats

A Almirall dediquem esforços i recursos a desenvolupar i millorar la nostra cartera de productes nous. Invertim entre el 10 i el 12% de les nostres vendes netes anuals en R+D, hi dediquem el 15% de la nostra força laboral —260 científics— i gestionem tres centres avantguardistes d’R+D situats a Espanya, Alemanya i els Estats Units.

La nostra manera de fer R+D defineix el nostre compromís

Compromesos amb els pacients

Fem recerca i compartim. En proporcionar informació accessible sobre els assajos clínics, ens comprometem a ajudar les persones (professionals de la salut, pacients i familiars) tot millorant el seu coneixement sobre la recerca mèdica i els resultats.

Compromesos amb l’excel·lència científica i la col·laboració amb la comunitat científica

Compromesos amb el medi ambient