Malalties de la pell

Dona un cop d’ull de prop a algunes de les afeccions de la pell en què actualment treballem:

Acne

L’acne és un trastorn de la pell que generalment apareix en l’adolescència i causa barbs i grans.

Llegeix més  

Queratosi actínica

La queratosi actínica o queratosi solar és un àrea de la pell danyada pel sol. Es manifesta principalment en zones que acostumen a estar exposades a la radiació ultraviolada (UV).

Llegeix més  

Alopècia areata

L’alopècia areata és una malaltia autoimmunitària comuna que causa pèrdua de cabell en àrees petites i arrodonides del cuir cabellut, tot i que, en alguns casos, també pot provocar calvície generalitzada.

Llegeix més  

Dermatitis atòpica

La dermatitis atòpica (DA) o èczema atòpic és una malaltia inflamatòria crònica no contagiosa de la pell.

Llegeix més  

Onicomicosi

L’onicomicosi o fongs a les ungles és una infecció que afecta les ungles, amb més probabilitat les ungles dels peus, especialment al dit gros.

Llegeix més  

Psoriasi

La psoriasi és una malaltia inflamatòria crònica que afecta la pell i les ungles, i està associada amb una sèrie de malalties simultànies.

Llegeix més  

Càncer de pell

El càncer de pell està causat per un creixement anormal de cèl·lules de la pell que han perdut el control sobre el seu cicle de creixement.

Llegeix més  

Vitiligen

El vitiligen o el vitiligo és una malaltia crònica i no contagiosa de la pell que afecta a entre el 0,5 i el 2% de la població mundial i s'associa a una pèrdua de pigmentació deguda a la destrucció progressiva dels melanòcits, les cèl·lules cutànies que produeixen la melanina.

Llegeix més  

Hidradenitis supurativa

La hidradenitis supurativa és una malaltia crònica i no contagiosa de la pell caracteritzada per nòduls o abscessos inflamatoris i dolorosos que es desenvolupen en les principals zones on la pell es plega, com ara aixelles, engonals, natges i pits.

Llegeix més  

Malalties dermatològiques minoritàries

Les malalties rares de la pell inclouen més de 800 malalties que afecten al voltant de 6,8 milions de pacients a tot el món, molts dels quals tenen grans necessitats no satisfetes. Fes una ullada més de prop a algunes de les condicions de la pell que Almirall està investigant actualment.

Llegeix més