Salta al contigut
$ImageAlt.data

Intercanvi de coneixement.

Les solucions sanitàries eficaces comencen amb el coneixement dels centres clínics i els professionals de la salut que treballen a primera línia. Almirall reconeix el valor de l'experiència de primera mà i intenta aprendre'n mitjançant la promoció de relacions estretes. Aquest contacte directe ens dóna una visió precisa de les seves necessitats úniques.

Com a resultat, podem fer recerca i desenvolupar solucions farmacèutiques a partir de les necessitats reals dels pacients. A més, garantim que els resultats dels nostres estudis clínics es comparteixen públicament, d'acord amb la nostra política de transparència global.

Més enllà de l'R+D, estem compromesos a ajudar a consolidar les destreses dels professionals de la salut. Per això, organitzem i promocionem cursos, conferències i congressos mèdics, en cadascuna de les quatre àrees terapèutiques estratègiques. A més, els articles i els resultats dels assajos clínics d'Almirall es publiquen regularment en revistes revisades per experts.

L'intercanvi de coneixement amb la comunitat mèdica també inclou projectes de col·laboració. Ens associem amb institucions acadèmiques, hospitals i associacions científiques per conscienciar el públic sobre les malalties.