Salta al contigut

Treballem conjuntament per a un futur millor.

Almirall ha creat una àmplia xarxa de col·laboracions internacional per crear sinergies i accelerar el procés d'R+D. En la recerca col·laborem amb grups acadèmics de gran prestigi per descobrir nous biomarcadors o compartir els coneixements en medicina translacional. També formalitzem acords amb empreses exteriors per obtenir serveis concrets que afegeixen actius a la nostra feina. En els últims anys, Almirall ha promogut aliances i col·laboracions estratègiques en què es comparteixen el coneixement i els riscos per aconseguir un objectiu comú. Pel que fa al desenvolupament, comptem amb acords que contribueixen al coneixement i els recursos des de les etapes primerenques del procés fins al registre i la comercialització d'un fàrmac. També treballem en col·laboració amb altres empreses per codesenvolupar nous medicaments.

Les aliances tenen un paper fonamental en l'expansió d'Almirall. Treballant conjuntament amb empreses curosament seleccionades, som capaços d'oferir solucions innovadores en les àrees terapèutiques necessàries arreu del món.

Almirall crea aliances de diverses maneres. Amb una cartera consolidada provinent de la nostra pròpia R+D, cerquem socis estratègics per ampliar l'abast dels nostres productes i arribar a nous territoris. Alhora enriquim la cartera mitjançant l'obtenció de llicències, les adquisicions i les col·laboracions comercials. La xarxa mundial d'aliances estratègiques ens ajuda a mantenir el plantejament terapèutic escollit i millorar així la salut i el benestar de pacients en més de 70 països.

 

Per què associar-se amb Almirall?

Almirall pot oferir diversos beneficis i avantatges a les col·laboracions amb empreses del sector.

Avantatge comercial.

  • Presència comercial a Europa, els Estats Units i més enllà.
  • Equip de màrqueting i vendes experimentat amb una trajectòria provada.

Experiència i flexibilitat.

  • Procés de presa de decisions flexible i ràpid.
  • Experiència en estructures de negociació creatives.

Plataforma d'R+D dinàmica.

  • Experiència en R+D demostrada.
  • El pipeline més dinàmic de la nostra història.

Estructura corporativa completament integrada.

  • Experiència en la gestió de procediments normatius i assajos clínics als Estats Units i la Unió Europea.
  • Flux de caixa per invertir en oportunitats comercials.
  • Innovació i expansió internacional.

Si estàs interessat a associar-te amb Almirall, contacta amb el nostre equip de Desenvolupament Corporatiu.