Salta al contigut

R+D en les àrees terapèutiques clau.

Els científics d'Almirall treballen per oferir solucions en les àrees terapèutiques clau. Tenen l'objectiu d'aportar nous tractaments al mercat en l'àmbit de la dermatologia, així com mantenir una participació significativa en dolor.

$ImageAlt.data

Els nostres biòlegs i químics apliquen les tecnologies més avançades per entendre els mecanismes de les malalties subjacents. Amb aquest coneixement dissenyen i sintetitzen substàncies químiques segures i eficaces que proporcionen més opcions de tractament als professionals de la salut. La seva feina ha donat com a resultat medicaments que utilitzen pacients en més de 70 països.

Resultats de la nostra R+D privada.

  • Aceclofenac
  • Almagat
  • Almotripan
  • Esbastina
  • Cinitaprida
  • Cleboprida
  • Fluorouracil i àcid salicílic
  • Piketoprofèn
  • Gamma Balneum (producte tòpic amb urea)

Almirall va invertir el 12,9 % dels seus Ingressos Nets en R+D el 2016.
Més de 270 professionals es dediquen a l'R+D.
Almirall té tres Centres d'R+D a Europa.

Centres d'R+D d'Almirall
Almirall té més de 270 professionals qualificats que treballen en R+D als tres centres d'Espanya, Suïssa i Alemanya.
 

Centre d'R+D a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona, Espanya)

Centre d'R+D insígnia de la seu d'Almirall

Almirall realitza la major part de les activitats d'R+D a les instal•lacions de Sant Feliu de Llobregat (just a fora de Barcelona), que es va obrir el 2006. El nostre centre d'R+D insígnia, amb una superfície de més de 27.500 m2, està equipat amb la tecnologia més avançada i compta amb professionals altament qualificats de totes les disciplines implicades en el procés de dur a terme la recerca i el desenvolupament d'un nou fàrmac. A més d'aquest centre, Almirall també té una planta química a Sant Andreu de la Barca (també en la zona de Barcelona). Proporciona els principis actius necessaris per als estudis clínics, preclínics i toxicològics.

Centre d'R+D d'Almirall a Reinbek (Alemanya)

Adquirit per Almirall a Hermal el 2007, està situat als afores d'Hamburg i té una superfície total de 21.000 m2. En aquest centre, els experts d'Almirall treballen en programes de desenvolupament per trobar noves fórmules per al tractament de malalties cutànies. Més de 60 anys d'activitat en aquest àmbit el situen en el principal centre dermatològic a Europa.

Centre R+D d'Almirall a Lugano (Suïssa): Polichem

La companyia, amb el principal centre de R+D situat a Lugano, fou adquirida el 2016. La principal activitat de Polichem se centra en la dermatologia i la dermocosmètica, la ginecologia i respiratori. Posseeix una àmplia cartera de patents concedides en molts països d'arreu del món, inclosos els EUA, que cobreixen formulacions originals i tecnologies farmacèutiques aplicables a una gran gamma d'àrees terapèutiques. Seguint una "visió de futur", Polichem compta amb projectes de desenvolupament patentats en diversos camps mèdics, amb un èmfasi especial en problemes específics de la pell.