Salta al contigut

Partnering i col·laboracions.

Cada dia es fan nous descobriments científics a tot el món. A part del programa d'R+D propi, Almirall crea aliances amb organitzacions públiques i privades, així com amb equips de recerca acadèmics i empreses de biotecnologia d'arreu del món, per tal de crear una xarxa per intercanviar coneixement i fomentar la innovació en benefici de la societat.

 

També fomentem les xarxes de transferència de coneixement amb institucions privades i grups de recerca. Això ens permet crear nous programes de recerca que responen a les necessitats actuals de la societat. A més, obtenim accés a nova tecnologia i d'aquesta manera accelerem el procés d'identificació de nous fàrmacs.

Foment de la innovació.

Almirall participa en la Iniciativa de Medicaments Innovadors (Innovative Medicines Initiative, IMI), una iniciativa de col·laboració publico-privada entre la Comissió Europea i les empreses farmacèutiques europees, els organismes normatius, el món acadèmic i les organitzacions de pacients. També som un membre actiu de consorcis que treballen en temes estretament relacionats amb el nostre plantejament terapèutic.

Creiem que l'R+D és fonamental per a l'èxit d'Almirall a llarg termini. En el marc de la nostra estratègia d'R+D, volem reunir ments creatives i formar equip amb experts de tot el món per trobar solucions innovadores per a la salut de la pell.

Amb aquest objectiu, hem creat AlmirallShare, la nostra plataforma d'innovació oberta, una eina pionera on conflueixen Ciència i creativitat que permet compartir coneixements, esforços, motivació i recursos.

Uneix-te a nosaltres a sharedinnovation.almirall.com

Col·laboracions públiques i privades.

Els científics que fan recerca amb Almirall han creat una àmplia xarxa de col·laboracions externes amb organitzacions públiques i privades a Europa i els Estats Units:

  • Universitats de Barcelona, València, Santiago de Compostel·la i Pompeu Fabra (Espanya)
  • Institut de Ciència de Materials (ICMAB), Centre de Regulació Genòmica (CRG) i Institut de Recerca Biomèdica (IRB) (Espanya)
  • Hospital Clínic de Barcelona (Espanya)
  • UCD Charles Institute of Dermatology (Irlanda)
  • Universitat de Lübeck (Alemanya)
  • Universitat de Bath (Regne Unit)
  • Proteros i Evotec (Alemanya)
  • Mercachem (Països Baixos)
  • Nuevolution (Dinamarca)

També participem en diversos consorcis publicoprivats, com ara Mulit2Hycat i Intensified by Design (IbD), els nostres projectes Horizon 2020 actuals.