Salta al contigut

Preguntes més freqüents.

Vols saber alguna cosa sobre Almirall? A continuació hi ha les preguntes que es plantegen més freqüentment.
 

1.- Què és Almirall?

Almirall és una empresa global amb seu a Barcelona que es dedica a oferir medicaments valuosos mitjançant l'R+D, pactes i aliances. La nostra feina cobreix tota la cadena de valor dels medicaments. Un consolidat creixement ens permet destinar els nostre talent i esforços a les àrees d'especialistes i en particular per continuar creixent i posicionar-nos com a un referent en dermatologia global. Sóm una companyia especialista que ens permet fer arribar els nostres productes innovadors a tot arreu on siguin necessaris.

 

2.- Quines són la visió i la missió d'Almirall?

A Almirall som conscients que les promeses que fem en la nostra declaració de la missió concorden amb la visió de l'empresa. La nostra feina i el nostre talent aborden la nostra missió d'aplicar la Ciència per oferir solucions mèdiques per a tu i les generacions futures. Per tal de transformar els reptes en històries d'èxit, la nostra visió és convertir-nos en una companyia farmacèutica líder en àrees especialitzades, amb un focus important en la salut de la pell, que satisfaci les necessitats dels professionals de la salut i dels seus pacients.


Quant a la direcció estratègica, Almirall enfoca els nostres recursos a:

  • Impulsar el nostre creixement en el camp de la dermatologia i maximitzar el valor del nostre portafoli actual.

  • Aprofitar i combinar amb eficàcia les iniciatives de Desenvolupament Corporatiu i R+D.

  • Expandir-nos de forma selectiva en països clau.

  • Ser més competitius mitjançant d'una major proximitat amb els nostres clients.

  • Promoure una organització orientada a la qualitat i a l'assoliment d'objectius amb una cultura basada en els nostres valors: Caring, Dedicated, Dynamic, Expert.

 

3.- En quants països estan disponibles els medicaments d'Almirall?

Els productes medicinals d'Almirall es comercialitzen en més de 70 països en els cinc continents.

 

4.- On són les seves filials?

A Alemanya, Àustria, Bèlgica, Espanya, França, Itàlia, Països Baixos, Països Nòrdics, Polònia, Portugal, el Regne Unit-Irlanda, Suïssa i EE.UU. En total hi ha 13 filials, amb capacitat de venda en 21 països.

 

5.- Quina va ser la xifra de les vendes netes i els ingressos totals d'Almirall el 2016?

Els ingressos totals del 2016 van ser 859,3 milions d'euros, mentre que les vendes netes van assolir els 764,4 milions d'euros.

 

6.- Quin percentatge dels ingressos totals d'Almirall prové de fàrmacs propis?

Els fàrmacs de la recerca i el desenvolupament propis representen el 77% de les vendes netes d'Almirall (2016).

 

7.- En quines àrees terapèutiques centra la seva R+D Almirall?

A Almirall treballem per convertir-nos en una companyia farmacèutica líder en àrees especialitzades, amb un focus important en la salut de la pell, que satisfaci les necessitats dels professionals de la salut i dels seus pacients.

 

8.- Quina proporció del seu pressupost dedica Almirall a la recerca i el desenvolupament?

Almirall dedica més del 12,9% de les seves vendes netes i més del 14% de la seva plantilla a R+D (2016).

 

9.- Quins són els medicaments d'Almirall?

La cartera d'Almirall es caracteritza per incloure medicaments de marca en una proporció equilibrada entre els fàrmacs de R+D pròpia i productes de tercers, així com una diversificació per producte, àrea terapèutica i geografia. Les marques amb més vendes d'Almirall el 2016 van representar més del 54,5%, la qual cosa reflecteix la cartera equilibrada, sense una sobreexposició a un únic producte. Entre els fàrmacs amb més vendes, vuit eren productes propis: Franquicia Acné, Airtal®, Almax®, Ciclopoli®, Cordran®, Decoderm®, Ebastel®  y ThermiGen. El 77% de les vendes netes van provenir de fàrmacs propis.

 

10.- Quina és la plantilla global d'Almirall?

El 2016 la nostra plantilla comptava amb unes 1. 975 persones, de les quals més de 270 treballen en R+D.

 

11.- Quins són els centres d'R+D més importants d'Almirall?

El Centre de Recerca i Desenvolupament de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona), el Centre d'R&D de Lugano (Suïssa) i el Centre d'R+D d'Almirall a Reinbeck (Alemanya).