Salta al contigut

El compromís amb l'empresa.

Volem aconseguir els nostres objectius estratègics fent el que és correcte, actuant amb integritat i, per descomptat, complint la normativa actual. A Almirall ens regim per un gran sentit de la responsabilitat corporativa.

Codi d'ètica d'Almirall.

El nostre comportament es guia per la integritat i la justícia. Totes les persones que formen part d'Almirall han de complir les normes del nostre Codi d'Ètica. Treballem a partir dels valors d'Almirall: Caring, Dedicated, Dynamic, Expert. Aquests valors, que estan incorporats en la cultura d'Almirall, ens ajuden a guanyar la confiança que els pacients, els professionals de la salut i altres parts interessades dipositen en nosaltres.

Inversió en les persones.

Per conservar aquest talent, invertim en cursos de formació per als empleats de centenars d'hores de duració cada any. Per atraure el millor talent, hem signat acords de col·laboració amb les escoles de negocis i les universitats principals. Almirall és una empresa dedicada a la protecció, el foment i la inversió en les persones.

Així, Almirall fomenta un entorn de treball positiu a partir del creixement professional i personal en diferents disciplines, igualtat d'oportunitats i respecte mutu. En reconeixement dels nostres esforços, la consultoria independent de RH CRF Institute ha classificat Almirall com a "Top Employer" cada any consecutivament des del 2008.

Política de seguretat, salut i benestar.

Dins del compromís de Almirall amb la societat, un dels objectius prioritaris i estratègics que impulsen la nostra activitat quotidiana és la seguretat, la salut i el benestar dels nostres col·laboradors.

Per això s'estableixen els següents principis bàsics:

  1. Compromís amb la seguretat, salut i benestar dels col·laboradors, potenciant la seva integració en els processos de treball diari de la companyia.
  2. Compromís de millora contínua de la gestió de la seguretat i salut laboral en Almirall per a la millora del seu acompliment, complint els requisits legals aplicables i altres requisits que Almirall subscriu voluntàriament.
  3. Establiment de programes periòdics, amb objectius i metes concordes amb la normativa aplicable, amb la present política corporativa global de seguretat, salut i benestar, i amb els riscos i oportunitats identificats en matèria de seguretat i salut laboral.
  4. Formació, implicació i participació del personal i de les empreses col·laboradores de Almirall, en l'aplicació dels principis continguts en aquesta política corporativa global.
  5. Assegurament de la disponibilitat d'informació i dels recursos necessaris, i planificació adequada de la seva utilització.
  6. La seguretat i salut laboral és un objectiu de tota la companyia, per la qual cosa la responsabilitat per al seu assoliment incumbeix a tots els col·laboradors de Almirall, qualsevol que sigui el seu nivell o funció.

Certificat de seguretat i salut laboral.

Des del 2019, Almirall disposa del nou i prestigiós certificat internacional ISO 45001:2018, concedit per TÜV Rheinland, pel seu compliment amb les normatives de salut i seguretat internacionals a Espanya i Alemanya. Aquest rigorós certificat —que engloba les nostres activitats d’R+D, fabricació d’ingredients actius i fabricació i venda a l’engròs de productes farmacèutics—, substitueix el certificat OHSAS 18001:2007, que fins ara teníem per a les nostres activitats a Espanya (des del 2007) i Alemanya (des del 2013).