Salta al contigut

El compromís amb la societat.

El nostre compromís amb els pacients.

A Almirall dediquem tant recursos humans com econòmics a la innovació, la recerca i el desenvolupament de medicaments eficaços per millorar la salut i el benestar de les persones. Però, a més, volem crear una relació de confiança amb els pacients. Sempre que podem participem en activitats de conscienciació i socials en les àrees en què treballem. I, el que és més important, creiem en capacitar els pacients a través de la informació i animar-los a adoptar hàbits saludables.

Fes clic als enllaços de més avall a l'apartat de pacients per conèixer les nostres campanyes i activitats per conscienciar sobre les malalties importants i ajudar a millorar la qualitat de vida.

També donem suport a moltes organitzacions de pacients a través de donacions i aportacions.

El nostre compromís amb les organitzacions mèdiques i científiques.

Almirall està compromès amb la salut i el benestar dels pacients en les àrees necessàries. A més d'un programa de recerca activa i del desenvolupament actiu de nous medicaments, donem suport a la indústria sanitària global mitjançant beques i aportacions. Almirall selecciona curosament iniciatives de diverses organitzacions de pacients, mèdiques i acadèmiques de tot el món. El nostre suport a aquestes iniciatives es divulga obertament d'acord amb el codi de conducta de l'EFPIA, així com amb els codis nacionals.

Fes clic als enllaços següents per llegir informació detallada sobre les nostres donacions i contribucions.