Salta al contigut

Sobre Almirall.

Almirall és una empresa global amb seu a Barcelona que es dedica a oferir medicaments valuosos mitjançant l'R+D, acords i aliances. La nostra feina cobreix tota la cadena de valor dels medicaments. El creixement consolidat rendible ens permet dedicar el nostre talent i esforços a les àrees d'especialistes i en particular per continuar creixent i posicionar-nos com a un referent en dermatologia global. Som una companyia especialista que ens permet poder complir l'objectiu de fer arribar els nostres productes innovadors a tot arreu on siguin necessaris.

Devem l'èxit a l'estreta relació que fomentem amb els científics i professionals de la salut. A Almirall proporcionem informació fiable i transparent sobre els nostres fàrmacs i projectes de desenvolupament, i gràcies al diàleg constant no perdem de vista les necessitats reals dels pacients.

La nostra seu central és a Barcelona (Espanya). Tenim dues plantes de fabricació a Espanya i Alemanya. Aquestes instal·lacions de producció capdavanteres estan equipades amb la tecnologia més avançada i compleixen estrictament amb els estàndards de fabricació internacionals (bones pràctiques de fabricació, BPF).

La nostra àmplia planta de producció a Sant Andreu de la Barca (Barcelona) està aprovada tant per l'Agència Europea de Medicaments (European Medicines Agency, EMA) com per l'Administració de Medicaments i Aliments (Food and Drug Administration, FDA) dels EUA.

El plantejament d'Almirall de la perseverança optimista ha comportat un creixement continuat des que es va fundar el 1943. Avui, la nostra feina beneficia milers de professionals de la salut i milions de pacients de tot el món.