Nathalie Jullien

La Nathalie parla sobre el paper de les Operacions Comercials Globals.

Com et dius? Què hi fas, a Almirall?

Nathalie Jullien, Affiliates Manager.

Quina és la teva història a Almirall?

Vaig començar com a gerent global de productes de Dermatologia, quan “Derma” encara era una petita part d’Almirall i una unitat de negoci separada.

Quan Almirall va decidir convertir-se en una empresa totalment dedicada a la dermatologia, vaig tenir la sort de traslladar-me a un departament nou anomenat Innovació i Planificació de Productes Nous, i m’hi vaig quedar durant 4 anys.

"On ne voit bien qu’avec le coeur, l’essentiel est invisible pour les yeux” (Antoine de St Exupéry)

Què és el que més t’agrada, d’Almirall?

La gent, la gent i la gent! La filosofia de "podem fer-ho", que tots donem el millor de nosaltres mateixos per aconseguir els nostres objectius.

Per què el nostre propòsit és important per a tu?

Personalment vaig patir molt amb la dermatitis atòpica (encara em passa de tant en tant) i per la falta de tractaments per a aquesta afecció, així que sento aquest noble propòsit molt profundament com una cosa pròpia.

Què et fa sentir més orgullosa de la teva feina a Almirall?

Estic orgullosa de poder ajudar els pacients amb malalties de la pell i millorar-los la qualitat de vida; he tingut moltes oportunitats de fer feina de camp amb delegats de vendes, i fins i tot de treballar amb dermatòlegs mentre atenien els seus pacients, i l’impacte que podem tenir és espectacular.