El nostre Propòsit Noble

Transformar el món dels pacients tot ajudant-los a fer realitar les seves esperances i els seus somnis d’una vida saludable

Som una companyia biofarmacèutica capdavantera enfocada en les cures de la pell. Ens associem amb professionals de la salut i fem servir la ciència per ajudar els pacients a superar les seves necessitats i reconnectar amb la seva vida diària.

Què significa exactament el nostre Propòsit Noble per a nosaltres?

Entenent els pacients

Realment ens preocupem per les persones que pateixen patologies i lluiten per viure una vida normal. Escoltem atents per entendre tant les seves frustracions com les seves necessitats i ajudar-los a superar les seves dificultats, tant físiques com emocionals. Sabem que els pacients són persones independents, atentes i sensibles que senten estrès a causa de la seva malaltia. Per això, fem tot el possible per mantenir-nos-hi a prop i donar-los estabilitat i qualitat de vida.

Tot dissenyant solucions noves

Som proactius i ansiosos. Anem un pas endavant, anticipant-nos a les dificultats per trobar respostes que satisfacin les necessitats dels pacients. Som rigorosos en tot el que fem, fem servir tot el nostre coneixement i experiència per produir solucions que funcionen. Impulsem la innovació en accedir a associacions capdavanteres d’acadèmics, grups de recerca i socis industrials clau.

Una vida millor

En acceptar ajuda i a través de l’autorealització, pots portar una vida social i professional veritablement saludable. Gaudir i recuperar la teva confiança per aspirar al millor que et pot oferir la vida, tant físicament com emocionalment.

Un canvi positiu

Tenim el compromís d’aplegar el coneixement dels nostres socis i el de la nostra companyia per proporcionar tractaments mèdics que transformin la vida dels pacients. Envoltats de les seves persones estimades i dels professionals de la salut, els pacients poden agafar forces i fer realitat les seves esperances i somnis de viure una vida normal, sense estar gaire preocupats de la seva patologia.