La teva salut és important per a nosaltres

El nostre compromís amb els pacients

Creiem en el poder de la recerca i el desenvolupament per canviar la vida dels pacients. En els últims anys, hem estudiat el món de la dermatologia, tot consolidant la nostra estratègia centrada el pacient i el nostre model de negoci.

Cuidem la teva pell

Ens posem en el teu lloc per entendre les teves necessitats.

 

La pell ens protegeix i, alhora, ens permet interactuar amb el medi que ens envolta. Per complir aquestes funcions tan importants, la pell té una estructura complexa, formada per diverses capes.

 

Coneix millor la teva pell 

Malalties dermatològiques minoritàries

Les malalties rares de la pell inclouen més de 800 malalties que afecten al voltant de 6,8 milions de pacients a tot el món, molts dels quals tenen grans necessitats no satisfetes. Fes una ullada més de prop a algunes de les condicions de la pell que Almirall està investigant actualment.

Llegeix més  

Acne

L’acne és un trastorn de la pell que generalment apareix en l’adolescència i causa barbs i grans.

Llegeix més  

Queratosi actínica

La queratosi actínica o queratosi solar és un àrea de la pell danyada pel sol. Es manifesta principalment en zones que acostumen a estar exposades a la radiació ultraviolada (UV).

Llegeix més  

Alopècia areata

L’alopècia areata és una malaltia autoimmunitària comuna que causa pèrdua de cabell en àrees petites i arrodonides del cuir cabellut, tot i que, en alguns casos, també pot provocar calvície generalitzada.

Llegeix més  

Ens preocupem pels pacients

Fem recerca i desenvolupem medicaments nous i solucions per ajudar els pacients a tenir una vida més saludable. Les nostres relacions es basen en la confiança.

Més enllà de la pell. Altres malalties

La rigidesa muscular en l’esclerosi múltiple

Descobreix els símptomes i com podem ajudar-te a controlar aquesta malaltia.

Dolor crònic

Descobreix com podem alleujar aquesta malaltia difícil de tractar.

Comunica un efecte secundari

Si experimentes efectes adversos amb qualsevol dels nostres productes, parla amb el teu metge o infermer/a i ajuda’ns notificant-nos el teu problema.